1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

شروع موضوع توسط DaniyaL ‏15/10/19 در انجمن غذاهای ایرانی

  1. Darkness

    تاریخ عضویت:
    ‏18/3/13
    ارسال ها:
    3,398
    تشکر شده:
    19,400
    امتیاز دستاورد:
    116
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    B4A
    مرغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.

    [​IMG]

    مواد لازم

    • مرغ کامل با پوست: ۱ عدد متوسط
    • سبزی معطر شامل (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه، چوچاق و خالواش): ۲۰۰ گرم
    • گردو آسیاب شده: ۳۰۰ گرم
    • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
    • کره: ۴۰ گرم
    • رب انار: به مقدار لازم
    • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    [​IMG]

    طرز تهیه:

    ۱. برای تهیه این مرغ شکم پر خوشمزه کافیه تا ابتدا مرغ رو مزه دار کنیم پس داخل یک کاسه کره آب شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط میکنیم.

    [​IMG]

    ۲. حالا بیرون و داخل شکم مرغ رو کاملا به مواد آغشته کرده و مرغ رو برای یک شب تا صبح داخل یخچال میذاریم.

    [​IMG]

    ۳. روز بعد گردو آسیاب شده رو داخل ماهیتابه ریخته و فقط برای دو الی سه دقیقه تفت میدیم تا روغن پس بده. بعد پیاز داغ رو اضافه کرده و باز با هم کمی تفت میدیم.

    [​IMG]

    ۴. حالا نوبت به اضافه کردن رب اناره که مقدارش و ترش یا ملس بودن رب کاملا سلیقه ایه. بعد از اضافه کردن رب باز هم موادو کمی تفت میدیم.

    [​IMG]

    ۵. بعد سبزی‌های معطر که قبلا سرخ کردیم رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا خوب مزه‌ی همو بگیرن و مخلوط بشن.

    [​IMG]

    ۶. دیگه مایه داخل شکم مرغ حاضره حالا بهش نمک اضافه کرده و مزه اش میکنیم و در صورتی که به رب بیشتری احتیاج بود اضافه میکنیم.

    [​IMG]

    ۷. مرغمون رو از یخچال بیرون میاریم و شکمش رو کاملا با مواد پر میکنیم. نیازی به دوختن مرغ نیست، چون داخل فر تهیه میشه و مواد بیرون نمیریزه.

    [​IMG]

    ۸. حالا مرغ رو داخل سینی‌ای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و روی سینی رو با فویل کاملا میبندیم و سطح فویل رو هم سوراخ میکنیم.

    [​IMG]

    ۹. مرغ رو برای مدت ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میپزیم. بعد از فر درش میاریم و فویل رو باز میکنیم.

    [​IMG]

    ۱۰. حالا دوباره مرغ رو داخل فر میذاریم و حدود نیم ساعت دیگه میپزیمش تا سطحش طلایی بشه.

    [​IMG]
     
    мσσηღ، زَهـــرآツ❣، نفحات و 7 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1/8/18
    ارسال ها:
    200
    تشکر شده:
    1,356
    امتیاز دستاورد:
    93
    جنسیت:
    زن
    حرفه:
    Psychology
    به به❤ کلا گیلان و گیلانی همه چیشون عالی:clap2:
     
    мσσηღ و DaniyaL از این پست تشکر کرده اند.
  3. ѕмιℓє مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏22/7/17
    ارسال ها:
    2,863
    تشکر شده:
    19,781
    امتیاز دستاورد:
    118
    جنسیت:
    زن
    مثل مرغ شکم پرای مامانمه با این تفاوت که ما سبزی های شمالی رو نداریم....یه سبزی های مخصوص دیگ میزاره....و کشمشم داره
     
    زَهـــرآツ❣، نفحات و DaniyaL از این ارسال تشکر کرده اند.