1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه کروکت فرانسوى

شروع موضوع توسط miiss_taraneh ‏22/2/18 در انجمن غذاهای خارجی

  1. کاربر حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏19/2/18
    ارسال ها:
    1,522
    تشکر شده:
    1,357
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    [​IMG]

    طرز تهیه کروکت فرانسوى



    مواد لازم برای کروکت فرانسوى :

    آرد سوخاری 1 لیوان
    تخم مرغ 2 عدد
    جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
    هویج متوسط 2 عدد
    سینه مرغ 750 گرم
    نمک و فلفل به میزان لازم


    طرز تهیه کروکت فرانسوى :

    مرغ را پس از شستن خرد می کنیم سپس استخوان های آن را می گیریم و آن را چرخ می کنیم، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند، هویچ را پوست کنده و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس آن را آب پز می کنیم تا نرم شود.



    از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می کنیم و در کف دست آن را پهن می کنیم 1 برش هویچ، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می دهیم، کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم مجددا در آرد سوخاری می زنیم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.



    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته