1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی

شروع موضوع توسط miiss_taraneh ‏22/2/18 در انجمن غذاهای خارجی

  1. کاربر حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏19/2/18
    ارسال ها:
    1,522
    تشکر شده:
    1,357
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    [​IMG]

    طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی



    طاجین گوشت و به، خورش مخصوص مراکش و کشورهای شمال آفریقا است. طاجین ظرفی است که خورش را در آن درست می کنند. این خورش با گوشت قرمز و میوه به پخته می شود و از یک نوع ادویه مخصوص مراکشی (ادویه راس الحانوت) استفاده می شود. این ادویه را خیلی راحت می توانید در خانه درست کنید. مواد آن را از بیرون تهیه کنید و با هم مخلوط کنید.



    مواد لازم برای ادویه راس الحانوت مراکشی :

    پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
    پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
    نمک ۱ قاشق چایخوری
    فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چایخوری
    پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
    پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
    میخک خرد شده ۱/۴ قاشق چایخوری


    طرز تهیه ادویه راس الحانوت مراکشی :

    تمام مواد را در کاسه ای بریزید و کامل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به طور کامل ترکیب شوند. سپس در ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر و بوی آن از بین نرود. حالا شما ۳ قاشق ادویه راس الحانوت مراکشی دارید.



    مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی :

    گوشت قرمز ۶۰۰ گرم
    میوه به متوسط ۴ عدد
    نخود ۵۰۰ گرم
    جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
    گوجه فرنگی متوسط ۵ عدد
    سیر ۳ حبه
    ساقه کرفس خرد شده ۱ عدد
    پیاز متوسط ۲ عدد
    پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
    ادویه راس الحانوت ۲ قاشق چایخوری
    نمک به مقدار لازم
    فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
    روغن به مقدار لازم


    طرز تهیه طاجین گوشت و به :

    گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و مقداری روغن روی حرارت ملایم گاز به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سپس گوشت را همراه با ۴ لیوان آب داخل زودپز به مدت ۱۸۰ دقیقه بپزید.



    نخود را شسته و با مقداری آب به مدت ۱ ساعت بگذارید تا پخته شود. بعد از پخت کامل آب نخود را دور بریزید و نخود را در ظرفی جداگانه نگه دارید.

    یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید، گوجه فرنگی و میوه به را تمیز شسته، پوست آنها را بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید و هر کدام را در ظرفی جداگانه نگه دارید.



    یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید و مقداری روغن در آن بریزید. وقتی روغن گرم شد میوه به را داخل روغن بریزید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شود سپس پیاز خرد شده، کرفس خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با یک کفگیر سوراخدار مواد داخل ماهیتابه را بردارید و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.



    گوشت پخته شده، گوجه فرنگی های خرد شده، جعفری خرد شده و نخود پخته شده را داخل قابلمه بریزید و ۳ لیوان از آب گوشت، پودر زیره، فلفل سیاه و فلفل قرمز، نمک و ادویه راس الحانوت را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱ ساعت به آرامی بپزد و خوب جا بیفتد.



    طاجین گوشت و به را با برنج سفید سرو کنید. نوش جان!