1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه موساکای هویج و مرغ

شروع موضوع توسط miiss_taraneh ‏22/2/18 در انجمن غذاهای خارجی

  1. کاربر حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏19/2/18
    ارسال ها:
    1,522
    تشکر شده:
    1,357
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    [​IMG]

    طرز پخت موساکای هویج و مرغ



    مواد لازم برای موساکای هویج و مرغ برای 6-8 نفر :

    هویج حلقه ای خرد کرده 5 عدد متوسط
    سینه مرغ خرد کرده 1 عدد
    قارچ ورقه ای خرد کرده 250 گرم
    فلفل دلمه ای خرد کرده 1 عدد
    کره یا روغن 150 گرم
    نمک و فلفل به میزان لازم
    زعفران حل کرده 1 قاشق سوپخوری
    پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم


    طرز تهیه موساکای هویج و مرغ :

    کف ظرف مناسبی را چرب کرده، هویج ها را یک ردیف در آن بچینید. آنگاه مرغ را روی آن بریزید. سپس قارچ، فلفل دلمه ای، کره، نمک و فلفل را روی سطح مرغ ها قرار دهید. حالا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از پخت در صورت تمایل زعفران را بیفزائید. اکنون روی مواد سس سفید و پنیر بریزید و مجددا به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن برشته شود.



    نکاتی برای درست کردن موساکای هویج و مرغ :

    برای تهیه سس سفید؛ 40 گرم کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه 2 قاشق سوپخوری آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد. حالا 2 پیمانه شیر یا آب مرغ را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود.



    منبع : shooroshirin.ir