طرز پخت موساکای هویج و مرغ مواد لازم برای موساکای هویج و مرغ برای 6-8 نفر : هویج حلقه ای خرد کرده 5 عدد متوسط سینه مرغ خرد کرده 1 عدد قارچ ورقه ای خرد کرده 250 گرم فلفل دلمه ای خرد کرده 1 عدد کره یا روغن 150 گرم نمک و فلفل به میزان لازم زعفران حل کرده 1 قاشق سوپخوری پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم طرز تهیه موساکای هویج و مرغ : کف ظرف مناسبی را چرب کرده، هویج ها را یک ردیف در آن بچینید. آنگاه مرغ را روی آن بریزید. سپس قارچ، فلفل دلمه ای، کره، نمک و فلفل را روی سطح مرغ ها قرار دهید. حالا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از پخت در صورت تمایل زعفران را بیفزائید. اکنون روی مواد سس سفید و پنیر بریزید و مجددا به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن برشته شود. نکاتی برای درست کردن موساکای هویج و مرغ : برای تهیه سس سفید؛ 40 گرم کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه 2 قاشق سوپخوری آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد. حالا 2 پیمانه شیر یا آب مرغ را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود. منبع : shooroshirin.ir