با طرز تهیه ته چین میگو آشنا شوید. مواد لازم 1 میگوی تازه نیم کیلو 2 ماست شیرین 1 لیوان 3 برنج 2 لیوان 4 زرده تخم مرغ 4 عدد 5 زعفران آبکرده نصف استکان 6 روغن آب کرده نصف لیوان 7 هویج رنده شده نصف لیوان 8 فلفل و نمک به مقدار لازم طرز تهیه بعد از پخت میگو آن را آبکشی و برنج را نیز مطابق دستور چلو آبکشی نمایید. ماست، زعفران و هویج رنده شده را باهم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. زردههای تخممرغ را جداگانه بزنید و به ماست اضافه کنید. سپس برنج آبکشی شده را به مخلوط ماست اضافه کرده و خوب مخلوطکنید. نصف روغن را در ظرف نچسبی ریخته و داغ کنید. این عمل را ادامه دهید تا موادمان تمام شود. سپس بقیه روغن را روی برنج ریخته و مانند برنج ساده دم کنید. وقتی ته چین دم کشید و کف آن طلایی شد، آن را درون ظرف مناسبی برگردانده و میتوانید به سلیقه خودتان آن را با برگهای جعفری و حلقههای لیموترش تزیین نمایید. با طرز تهیه ته چین میگو آشنا شوید. مواد لازم مواد لازم مقدار 1 میگوی تازه نیم کیلو 2 ماست شیرین 1 لیوان 3 برنج 2 لیوان 4 زرده تخم مرغ 4 عدد 5 زعفران آبکرده نصف استکان 6 روغن آب کرده نصف لیوان 7 هویج رنده شده نصف لیوان 8 فلفل و نمک به مقدار لازم طرز تهیه بعد از پخت میگو آن را آبکشی و برنج را نیز مطابق دستور چلو آبکشی نمایید. ماست، زعفران و هویج رنده شده را باهم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. زردههای تخممرغ را جداگانه بزنید و به ماست اضافه کنید. سپس برنج آبکشی شده را به مخلوط ماست اضافه کرده و خوب مخلوطکنید. نصف روغن را در ظرف نچسبی ریخته و داغ کنید. این عمل را ادامه دهید تا موادمان تمام شود. سپس بقیه روغن را روی برنج ریخته و مانند برنج ساده دم کنید. وقتی ته چین دم کشید و کف آن طلایی شد، آن را درون ظرف مناسبی برگردانده و میتوانید به سلیقه خودتان آن را با برگهای جعفری و حلقههای لیموترش تزیین نمایید. منبع: wiki.5040.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%E2%80%8C%DA%86%DB%8C%D9%86-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88.html با طرز تهیه ته چین میگو آشنا شوید. مواد لازم 1 میگوی تازه نیم کیلو 2 ماست شیرین 1 لیوان 3 برنج 2 لیوان 4 زرده تخم مرغ 4 عدد 5 زعفران آبکرده نصف استکان 6 روغن آب کرده نصف لیوان 7 هویج رنده شده نصف لیوان 8 فلفل و نمک به مقدار لازم طرز تهیه بعد از پخت میگو آن را آبکشی و برنج را نیز مطابق دستور چلو آبکشی نمایید. ماست، زعفران و هویج رنده شده را باهم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. زردههای تخممرغ را جداگانه بزنید و به ماست اضافه کنید. سپس برنج آبکشی شده را به مخلوط ماست اضافه کرده و خوب مخلوطکنید. نصف روغن را در ظرف نچسبی ریخته و داغ کنید. این عمل را ادامه دهید تا موادمان تمام شود. سپس بقیه روغن را روی برنج ریخته و مانند برنج ساده دم کنید. وقتی ته چین دم کشید و کف آن طلایی شد، آن را درون ظرف مناسبی برگردانده و میتوانید به سلیقه خودتان آن را با برگهای جعفری و حلقههای لیموترش تزیین نمایید. با طرز تهیه ته چین میگو آشنا شوید. مواد لازم مواد لازم مقدار 1 میگوی تازه نیم کیلو 2 ماست شیرین 1 لیوان 3 برنج 2 لیوان 4 زرده تخم مرغ 4 عدد 5 زعفران آبکرده نصف استکان 6 روغن آب کرده نصف لیوان 7 هویج رنده شده نصف لیوان 8 فلفل و نمک به مقدار لازم طرز تهیه بعد از پخت میگو آن را آبکشی و برنج را نیز مطابق دستور چلو آبکشی نمایید. ماست، زعفران و هویج رنده شده را باهم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. زردههای تخممرغ را جداگانه بزنید و به ماست اضافه کنید. سپس برنج آبکشی شده را به مخلوط ماست اضافه کرده و خوب مخلوطکنید. نصف روغن را در ظرف نچسبی ریخته و داغ کنید. این عمل را ادامه دهید تا موادمان تمام شود. سپس بقیه روغن را روی برنج ریخته و مانند برنج ساده دم کنید. وقتی ته چین دم کشید و کف آن طلایی شد، آن را درون ظرف مناسبی برگردانده و میتوانید به سلیقه خودتان آن را با برگهای جعفری و حلقههای لیموترش تزیین نمایید. منبع: wiki.5040.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%E2%80%8C%DA%86%DB%8C%D9%86-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88.html