1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه ته چین میگو

شروع موضوع توسط nesssa ‏29/11/14 در انجمن غذاهای دریایی

  1. داره خودمونی میشه!

    تاریخ عضویت:
    ‏28/10/14
    ارسال ها:
    165
    تشکر شده:
    45
    امتیاز دستاورد:
    28
    با طرز تهیه ته چین میگو آشنا شوید.




    [​IMG]



    مواد لازم

    1

    ‏میگوی تازه

    نیم کیلو

    2

    ماست شیرین

    1 ‏لیوان

    3

    برنج

    2 ‏لیوان

    4

    زرده تخم مرغ

    4 ‏عدد

    5

    ‏زعفران آبکرده

    نصف استکان

    6

    روغن آب کرده

    نصف لیوان

    7

    هویج رنده شده

    نصف لیوان‏

    8

    فلفل و نمک

    به مقدار لازم

    طرز تهیه


    بعد از پخت میگو آن را آبکشی و برنج را نیز مطابق دستور چلو آبکشی نمایید. ماست، زعفران و هویج رنده شده را باهم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. زرده‌های تخم‌مرغ را جداگانه بزنید و به ماست اضافه کنید. سپس برنج آبکشی شده را به مخلوط ماست اضافه کرده و خوب مخلوط‌کنید. نصف روغن را در ظرف نچسبی ریخته و داغ کنید. این عمل را ادامه دهید تا موادمان تمام شود. سپس بقیه روغن را روی برنج ریخته و مانند برنج ساده دم کنید.

    ‏وقتی ته چین دم کشید و کف آن طلایی شد، آن را درون ظرف مناسبی ‏برگردانده و می‌توانید به سلیقه خودتان آن را با برگ‌های جعفری و حلقه‌های لیموترش تزیین نمایید.




    با طرز تهیه ته چین میگو آشنا شوید.




    [​IMG]



    مواد لازم
    مواد لازم
    مقدار

    1

    ‏میگوی تازه

    نیم کیلو

    2

    ماست شیرین

    1 ‏لیوان

    3

    برنج

    2 ‏لیوان

    4

    زرده تخم مرغ

    4 ‏عدد

    5

    ‏زعفران آبکرده

    نصف استکان

    6

    روغن آب کرده

    نصف لیوان

    7

    هویج رنده شده

    نصف لیوان‏

    8

    فلفل و نمک

    به مقدار لازم

    طرز تهیه
    ‏ بعد از پخت میگو آن را آبکشی و برنج را نیز مطابق دستور چلو آبکشی نمایید. ماست، زعفران و هویج رنده شده را باهم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. زرده‌های تخم‌مرغ را جداگانه بزنید و به ماست اضافه کنید. سپس برنج آبکشی شده را به مخلوط ماست اضافه کرده و خوب مخلوط‌کنید. نصف روغن را در ظرف نچسبی ریخته و داغ کنید. این عمل را ادامه دهید تا موادمان تمام شود. سپس بقیه روغن را روی برنج ریخته و مانند برنج ساده دم کنید.

    ‏وقتی ته چین دم کشید و کف آن طلایی شد، آن را درون ظرف مناسبی ‏برگردانده و می‌توانید به سلیقه خودتان آن را با برگ‌های جعفری و حلقه‌های لیموترش تزیین نمایید.



    منبع:

    wiki.5040.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%E2%80%8C%DA%86%DB%8C%D9%86-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88.html






























    با طرز تهیه ته چین میگو آشنا شوید.




    [​IMG]



    مواد لازم

    1

    ‏میگوی تازه

    نیم کیلو

    2

    ماست شیرین

    1 ‏لیوان

    3

    برنج

    2 ‏لیوان

    4

    زرده تخم مرغ

    4 ‏عدد

    5

    ‏زعفران آبکرده

    نصف استکان

    6

    روغن آب کرده

    نصف لیوان

    7

    هویج رنده شده

    نصف لیوان‏

    8

    فلفل و نمک

    به مقدار لازم

    طرز تهیه


    بعد از پخت میگو آن را آبکشی و برنج را نیز مطابق دستور چلو آبکشی نمایید. ماست، زعفران و هویج رنده شده را باهم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. زرده‌های تخم‌مرغ را جداگانه بزنید و به ماست اضافه کنید. سپس برنج آبکشی شده را به مخلوط ماست اضافه کرده و خوب مخلوط‌کنید. نصف روغن را در ظرف نچسبی ریخته و داغ کنید. این عمل را ادامه دهید تا موادمان تمام شود. سپس بقیه روغن را روی برنج ریخته و مانند برنج ساده دم کنید.

    ‏وقتی ته چین دم کشید و کف آن طلایی شد، آن را درون ظرف مناسبی ‏برگردانده و می‌توانید به سلیقه خودتان آن را با برگ‌های جعفری و حلقه‌های لیموترش تزیین نمایید.




    با طرز تهیه ته چین میگو آشنا شوید.




    [​IMG]



    مواد لازم
    مواد لازم
    مقدار

    1

    ‏میگوی تازه

    نیم کیلو

    2

    ماست شیرین

    1 ‏لیوان

    3

    برنج

    2 ‏لیوان

    4

    زرده تخم مرغ

    4 ‏عدد

    5

    ‏زعفران آبکرده

    نصف استکان

    6

    روغن آب کرده

    نصف لیوان

    7

    هویج رنده شده

    نصف لیوان‏

    8

    فلفل و نمک

    به مقدار لازم

    طرز تهیه
    ‏ بعد از پخت میگو آن را آبکشی و برنج را نیز مطابق دستور چلو آبکشی نمایید. ماست، زعفران و هویج رنده شده را باهم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. زرده‌های تخم‌مرغ را جداگانه بزنید و به ماست اضافه کنید. سپس برنج آبکشی شده را به مخلوط ماست اضافه کرده و خوب مخلوط‌کنید. نصف روغن را در ظرف نچسبی ریخته و داغ کنید. این عمل را ادامه دهید تا موادمان تمام شود. سپس بقیه روغن را روی برنج ریخته و مانند برنج ساده دم کنید.

    ‏وقتی ته چین دم کشید و کف آن طلایی شد، آن را درون ظرف مناسبی ‏برگردانده و می‌توانید به سلیقه خودتان آن را با برگ‌های جعفری و حلقه‌های لیموترش تزیین نمایید.



    منبع:

    wiki.5040.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%E2%80%8C%DA%86%DB%8C%D9%86-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88.html