مواد لازم – شیر داغ 500 گرم – ثعلب 4 گرم – شکر 125 گرم – پودر وانیل 1 قاشق چایخوری – اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری طرز تهیه شکر و ثغلب را در شیر جوش ریخته و هم زده تا حل شود سپس وانیل و اسانس وانیل را افزوده و پس از خنک شدن داخل بستنی ریخته و پس از 1 ساعت بستنی آماده است.می توان از اسانس نعناع و رنگ سبز برای مزه نعنائی بستنی استفاده کرد.
با تبریک و تهنیت روز جهانی بستنی وانیلی نخیر به این سادگی نمیتوان بستنی خوشمزه وانیلی درست کرد اولا باید یک بسته خامه صبحانه به اون نیم لیتر شیر اضافه کنی و بجوشانی با ثعلب و وانیل و غیره و آنقدر بجوشانی تا کرمی علیظ بشود دوما در تمام مدت گرم کردن شیر باید دائم آنرا هم بزنی که ته نگیرد و ته گرفتن شیر یعنی سوختن مواد خوشمزه شیر در کف قابلمه سوما در تمام مدت سرد شدن باید شیر را هم زد تا رویه نبندد . رویه بستن مثل سوختن مواد خوشمزه شیر در ته قابلمه است چهارما بعد از سرد شدن باید یک ساعت در یخچال گذاشت و بعد با همزن دوباره هم زد تا یکنواخت شود پنجما آنرا مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر میداری و هر دو ساعت یبار باید در بیاری و خوب همش بزنی تا بستنی کشدار بشه بدیهی است که این مراحل با دست طاقت فرسا است و دستگاههای بستنی ساز در کارخانه همه اینکار ها را اتوماتیک انجام میدهند