1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بستنی وانیلی

شروع موضوع توسط ATENA ‏22/6/11 در انجمن سایر خوراکی ها

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏28/4/11
    ارسال ها:
    16,091
    تشکر شده:
    5,239
    امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    ؟؟
    مواد لازم
    – شیر داغ 500 گرم
    – ثعلب 4 گرم
    – شکر 125 گرم
    – پودر وانیل 1 قاشق چایخوری
    – اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه
    شکر و ثغلب را در شیر جوش ریخته و هم زده تا حل شود سپس وانیل و اسانس وانیل را افزوده و پس از خنک شدن داخل بستنی ریخته و پس از 1 ساعت بستنی آماده است.می توان از اسانس نعناع و رنگ سبز برای مزه نعنائی بستنی استفاده کرد.
     
    Anoosh از این پست تشکر کرده است.
  2. کاربر فعال تالار سینما ゚・*.✿کاربر فعال✿.*・゚

    تاریخ عضویت:
    ‏31/5/22
    ارسال ها:
    597
    تشکر شده:
    3,269
    امتیاز دستاورد:
    144
    جنسیت:
    مرد
    امروز 2 مرداد (23 جولای) روز ملی بستنی وانیلی (National Vanilla Ice Cream Day) هست
     
    Anoosh و M @ H @ K از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر ویژه ゚・*.✿کاربر فعال✿.*・゚ ~✿~

    تاریخ عضویت:
    ‏18/4/19
    ارسال ها:
    9,921
    تشکر شده:
    30,931
    امتیاز دستاورد:
    128
    جنسیت:
    مرد

    با تبریک و تهنیت روز جهانی بستنی وانیلی
    نخیر به این سادگی نمی‌توان بستنی خوشمزه وانیلی درست کرد

    اولا باید یک بسته خامه صبحانه به اون نیم لیتر شیر اضافه کنی و بجوشانی با ثعلب و وانیل و غیره و آنقدر بجوشانی تا کرمی علیظ بشود
    دوما در تمام مدت گرم کردن شیر باید دائم آنرا هم بزنی که ته نگیرد و ته گرفتن شیر یعنی سوختن مواد خوشمزه شیر در کف قابلمه
    سوما در تمام مدت سرد شدن باید شیر را هم زد تا رویه نبندد . رویه بستن مثل سوختن مواد خوشمزه شیر در ته قابلمه است
    چهارما بعد از سرد شدن باید یک ساعت در یخچال گذاشت و بعد با همزن دوباره هم زد تا یکنواخت شود
    پنجما آنرا مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر میداری و هر دو ساعت یبار باید در بیاری و خوب همش بزنی تا بستنی کشدار بشه
    بدیهی است که این مراحل با دست طاقت فرسا است و دستگاه‌های بستنی ساز در کارخانه همه اینکار ها را اتوماتیک انجام می‌دهند​
     
    M @ H @ K از این پست تشکر کرده است.