آنچه بدان میاندیشیم، برای ما رخ خواهد داد؛ پس اگر خواهان تغییر هستیم باید ذهنمان را باز نگاه داریم. – وین دایر
#آنا_آخماتووا عشق ... گاه در آرشهی ویولونی مینشیند و در نغمه غمگین آن هقهق میکند و گاه زمانی که حتی نمیخواهی باورش کنی در لبخند یک نفر جا خوش میکند
به دختران خود یاد دهید قبل از آنکه ازدواج کنند به آرزوهای خود برسند، مردان غول چراغ جادوی علاءالدین نیستند. “برتراند راسل”
و من منتظر تو خواهم ماند ... همچـــــــــــــــون کلبه ای تنها تا دوباره مرا ببینی و در من زندگی کنی ... ✍ #پابلو_نرودا ☀️
لازم است گاهی در زندگی، بعضی آدم ها را گم کنید؛ تا خودتان را پیدا کنید...! #روسپی_بزرگوار ✍ #ژان_پل_سارتر ☀️
یک درس بزرگ از وارن بافت . “ به عنوان یک میلیاردر، بیشتر مردم علاقه دارن بدونن چه ماشینی سوار میشم، به جای اینکه از من بپرسن کدوم کتاب ها من رو به سمت موفقیت هدایت کردن”
رواج فرهنگ برهنگی نه تنها آن را به صورت عادی و یک چیز بی اهمیت در نمی آورد، بلکه عطش روحی را افزایش می دهد پلینت روث
درست همانجا که تاریکترین نقطه سرنوشت مینماید، باید رقصید؛ پنجه در پنجه زندگی...! ✍ #نیکوس_کازانتزاکیس #زوربای_یونانی