1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پیاز جوانه‌زده را بخوریم یا نخوریم؟!

شروع موضوع توسط Anoosh ‏26/11/24 در انجمن سایر خوراکی ها

  1. کاربر ویژه ゚・*.✿کاربر فعال✿.*・゚ ~✿~

    تاریخ عضویت:
    ‏18/4/19
    ارسال ها:
    10,387
    تشکر شده:
    31,781
    امتیاز دستاورد:
    128
    جنسیت:
    مرد
    پیاز جوانه‌زده را بخوریم یا نخوریم؟!

    یک دکترای تخصصی بهداشت خصوصیات پیاز جوانه‌زده را تشریح کرد

    [​IMG]

    دکتر الهه عسکری بیان کرد: جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب می‌شود.

    به نقل از ایسنا؛ بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور می‌اندازند.

    اما برخی افراد قسمت‌های جوانه‌زده را جدا و بقیه پیاز را مصرف می‌کنند. ولی باید گفت که با این حال، مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش می‌دهد. در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیه‌ای و عملکردی آن است.

    وی گفت: بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنلی و فلاونوئیدی جوانه افزایش قابل توجهی می‌یابد و پس از آن، با گذشت زمان کاهش می‌یابد.

    گفتنی است؛ جوانه زدن پیاز منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی می‌شود که نقش بالقوه‌ای در پیشگیری از بیماری‌ها ایفا می‌کنند

    توضیح آنکه سیب زمینی جوانه زده سمی است و نباید خورده شود