1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

نظرسنجی این شارژر لعنتی من کجاست! معضلات شارژری من!

شروع موضوع توسط parisahabibi ‏18/10/23 در انجمن کتاب موبایل

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    سلام به همه
    من پریسا هستم و جدیدا زندگیم با موبایل و شارژر موبایل و هرچی به تلفن همراه ربط داره گره خورده و غیر از معضلات موبایلی شخصی که دارم، معضلات موبایلی کاری هم پیدا کردم!
    من هم تصمیم گرفتم یکم درباره موبایل و لوازم جانبی موبایل بنویسم و توضیح بدم و راهنماهای خوبی برای خرید یا تعویض شارژر و پاوربانک و اینجور وسیله‌ها بزارم.
    اما در کل هر موضوع که به نظرتون واجب بوده اما بهش پرداخته نشده برام کامنت کنین تا براتون درباره ش بنویسم و توضیح بدم.
    موضوعشم فرق نداره چی باشه! هررررررررررررررررچی به موبایل مربوط باشه خوبه!!!

و اما شارژر موبایل!
    شارژر موبایل از دو بخش آداپتور و کابل شارژر تشکیل می‌شود. عمده تفاوت آداپتورهای شارژ موبایل، در میزان توان الکتریکی و پورت‌های آنها است. کابل‌های شارژ موبایل نیز در نوع اتصال (پورت) و سرعت انتقال اطلاعات با یکدیگر تفاوت دارند.
    سال‌ها قبل، شارژرهای موبایل غالبا به شکل سوزنی بودند اما از سال 2008 و تولید اولین گوشی اندرویدی جهان توسط کمپانی HTC، شارژرهای موبایل برای اولین بار با پورت USB مینی ارائه شدند و تا امروز تغییرات زیادی در این شارژرها ایجاد شد.
    در کل، شارژرهای تلفن همراه انواع مختلفی دارند و باید متناسب با گوشی موبایلی که می‌خواهیم آن را شارژ کنیم، انتخاب شوند. با توجه به اینکه گوشی موبایل پرکاربردترین دستگاه قابل شارژ در جهان است، بهتر است درباره انواع مختلف Adapter یا شارژر تلفن همراه اطلاعات داشته باشید. در ادامه این مطلب، شما را با انواع مختلف شارژر موبایل آشنا می‌کنیم.

انواع شارژر موبایل
    شارژرهای موبایل نواع مختلفی دارند که هرکدام با توجه به نوع موبایل شما، عملکرد و قابلیت‌های مختلفی دارند. در این بخش، انواع مختلف شارژر گوشی موبایل و کاربرد آنها را برای شما توضیح می‌دهیم.
    شارژرهای موبایل را می‌توان از جهات مختلف دسته‌بندی کرد. شارژرهای موبایل از لحاظ نوع ورودی به ۲ نوع شارژر دیواری و شارژر فندکی تقسیم می‌شوند. شارژر فندکی، همانطور که از نامش پیداست، مخصوص استفاده در اتومبیل و قابل اتصال به فندک ماشین است. اما شارژر دیواری همان آداپتور شارژ موبایل متداول است که به همراه تلفن همراه به شما فروخته می‌شود.
    جالب است که این روزها اغلب برندهای تلفن همراه شارژر دیواری را از اقلام همراه موبایل حذف کرده‌اند؛ اما رنسو تمام محصولات گوشی موبایل خود را به همراه آداپتور و کابل شارژ متناسب با آن به مشتریان ارائه می‌کند.

شارژرهای موبایل از لحاظ نوع اتصال و کاربری در 3 دسته‌بندی کلی زیر تولید ارائه می‌شوند:

1. شارژر دیواری که نوع استاندارد شارژر تلفن همراه است.
    2. شارژر فندکی که برای استفاده در اتومبیل است.
    3. شارژر مغناطیسی یا وایرلس که بدون سیم بوده و با ایجاد میدان مغناطیسی باتری موبایل شما را شارژ می‌کند. (مانند شارژر مگ سیف اپل)
    شارژرهای موبایل از لحاظ نوع درگاه خروجی و کابل به 2 دسته‌بندی کلی شارژرهای تاندربولت (مختص موبایل‌های آیفون و محصولات کمپانی اپل) و شارژرهای USB (مخصوص سایر محصولات و موبایل‌های اندرویدی) تقسیم می‌شوند.

از شارژر اینطوری مراقب می‌کنن!

• هنگام خرید شارژر و کابل شارژ، به کیفیت و استاندارد آنها توجه کنید. از خرید لوازم ارزان‌قیمت و بدون برند خودداری کنید. این لوازم معمولا دارای مواد اولیه بی ‌‌کیفیت و نحوه ساخت غیراستاندارد هستند و ممکن است باعث آسیب‌رساندن به دستگاه‌های شما یا ایجاد حرارت و آتش‌سوزی شوند.
    • هنگام استفاده از شارژر و کابل شارژ، از خود و دستگاه‌هایتان در برابر خطر برق‌گرفتگی محافظت کنید. از اتصال شارژر به پریز‌های خراب یا خیس یا نزدیک به منابع حرارتی مانند بخاری یا اجاق گاز به شدت خودداری کنید. همچنین دستگاه‌های در حال شارژ را با کشیدن کابل آنها بلند نکنید یا حرکت ندهید. این کار ممکن است باعث آسیب دیدن درگاه شارژ یا پارگی کابل شارژ شود.
    • کابل شارژ را دور شارژر نپیچانید و آن را خم و مچاله نکنید. این عمل ممکن است باعث خراب شدن سیم‌های داخلی یا تغییر شکل سوکت شارژ یا درگاه شارژ شود. بهتر است شارژر و کابل را در جای مجزا، خشک، تمیز و بدون فشردگی نگه دارید.
    • در صورت عدم استفاده از شارژر و کابل شارژ، آنها را از پریز جدا کنید. این عمل علاوه بر صرفه‌جویی در مصرف برق، مانع از سوختگی یا آسیب‌دیدگی آنها در صورت بروز نوسانات جریان برق می‌شود.

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏18/10/23
    hossein2 از این پست تشکر کرده است.