1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه انار پلو شیرازی برای شب یلدا

شروع موضوع توسط M @ H @ K ‏20/12/22 در انجمن غذاهای ایرانی

  1. مدیر ارشد عضو کادر مدیریت ✪مدیر ارشد✪ ~✿~

    تاریخ عضویت:
    ‏21/10/15
    ارسال ها:
    16,450
    تشکر شده:
    74,971
    امتیاز دستاورد:
    149
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم برای تهیه انار پلو شیرازی

    برنج ۴ پیمانه
    پیاز ۱ عدد
    انار ۲ پیمانه
    کشمش یک‌ چهارم پیمانه
    خلال پسته ۴ قاشق غذاخوری
    گشنیز خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل و ادویه پلویی به میزان لازم
    زعفران دم‌کرده ۲ قاشق غذاخوری
    آماده سازی: ۳۰ دقیقه
    زمان پخت: ۳۰ دقیقه
    مجموع زمان پخت: ۶۰ دقیقه

    طرز تهیه انار پلو شب یلدا

    ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

    بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید.

    سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان ته‌دیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.

    بعد از گذشت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه انار پلوی شما آماده است

    انار-پلو.jpg
    نوش جونتون عزیزان