غذاهای ایرانی طبق سبک خاص و سنتی برگرفته از فرهنگ غنی ایرانیان تهیه می شوند. ادویه های ایرانی آیتم های مشترکی با بسیاری از کشورهای دیگر دارند. زیرا بسیاری از این ادویه ها از کشورهای همسایه و کشور های قطب تولید ادویه وارد ایران شدند. به مراتب این ادویه ها جای خود را در غذاها و سفرایرانیان پیدا کردند. امروزه ایران موفق شده بسیاری از این ادویه ها را به صورت داخلی تولید کند و در اختیار مردم قرار دهد. امروزه تولید ادویه های ایرانی یک صنعت بسیار سود آور و موفق می باشد که مانع از خروج ارز از کشور می شود. همچنین باعث شده که محصولات کشاورزی فرآوری شوند و برای تولید کنندگان و کشاورزان ارزش افزوده تولید شود. به جای خام فروشی محصولات کشاورزی می توانید با استفاده از خشک کن های خانگی بسیاری از ادویه ها و چاشنی ها را تولید کرد. تولید این چاشنی ها باعث تبدیل شدن بسیاری از خانه های روستایی به کارخانه های تولید ادویه شد