1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه سس زرشک

شروع موضوع توسط mj12 ‏11/10/21 در انجمن سایر خوراکی ها

  1. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/13
    ارسال ها:
    1,732
    تشکر شده:
    6,061
    امتیاز دستاورد:
    128
    جنسیت:
    مرد
    طرز تهیه سس زرشک

    [​IMG]

    مواد لازم برای تهیه سس زرشک مرغ

    زرشک 2 قاشق غذاخوری
    آب انار 1 پیمانه
    محلول غلیظ زعفران 1 قاشق چایخوری
    هل 4 عدد
    فلفل سفید به میزان لازم
    میخک 1 عدد
    نشاسته 1 قاشق غذاخوری
    نمک و شکر به میزان لازم

    این مقدار مواد برای تهیه یک پیمانه سس زرشک کافی است، زمان آماده سازی 15 دقیقه، و زمان پخت 10 دقیقه می باشد.

    طرز تهیه سس زرشک برای مرغ

    1. آب انار را در ظرف ریخته، نشاسته را به آن اضافه کنید و با یک همزن دستی یا قاشق هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
    2. سپس زرشک، فلفل سفید، میخک، هل، نمک و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
    3. مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، حرارت را ملایم کرده و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
    4. پس از حدود 10 دقیقه که سس غلیظ شد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
    5. حداقل 2 ساعت اجازه دهید تا طعم ادویه ها، انار و زرشک در هم نفوذ کند، سپس سس را صاف کنید.
    6. این سس را می توانید با انواع غذاهای گوشتی و مخصوصا مرغ طبخ شده به روش های مختلف مانند مرغ بریان، مرغ سوخاری و … مورد استفاده قرار دهید.
    نکته: طعم این سس به صورت طبیعی ترش است در صورت تمایل می توانید مقدار شکر بیشتری به آن اضافه کنید تا طعم آن ترش و شیرین شود.
     
    m naizar و M @ H @ K از این پست تشکر کرده اند.
  2. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/13
    ارسال ها:
    1,732
    تشکر شده:
    6,061
    امتیاز دستاورد:
    128
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم برای تهیه سس زرشک برای سالاد


    زرشک 100 گرم
    آب زغال اخته، آب انار و آب پرتقال به میزان مساوی 250 میلی لیتر
    روغن زیتون 250 میلی لیتر
    طرز تهیه سس زرشک برای سالاد
    1. زرشک را شسته و از یک روز قبل در آب خیس کنید.
    2. زرشک را همراه با آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.
    3. پس از حدود 1.5 ساعت که آب زرشک به 2 پیمانه رسید آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.
    4. سپس زرشک را به همراه آب آن در مخلوط کن ریخته و میکس کنید.
    5. زرشک میکس شده را از صافی رد کرده و به همراه آب زغال اخته، انار و پرتقال روی حرارت ملایم قرار دهید.
    6. پس از 15 دقیقه سس را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود.
    7. سپس روغن زیتون را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
    8. این سس را می توانید با انواع سالاد سبزیجات و جوانه مورد استفاده قرار دهید.
     
    m naizar و M @ H @ K از این پست تشکر کرده اند.