1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فوت و فن های قیمه نثار

شروع موضوع توسط inrealwithcook ‏9/9/21 در انجمن غذاهای ایرانی

?

فوت و فن های قیمه نثار رو بلد بودید یا نه ؟

  1. بله

    0 رای
    0.0%
  2. خیر

    1 رای
    100.0%
  1. عضو جدید

    تاریخ عضویت:
    ‏9/9/21
    ارسال ها:
    3
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    3
    جنسیت:
    زن
    حرفه:
    آشپزی
    1- برای پخت قیمه نثار به ازای هر نفر تقریبا ۱۰ تکه گوشت کافیه.
    2-گوشت برای قیمه ریز باشه ظاهر خورشت زیباترمیشه.
    3-گوشت رو تفت بدید تا رنگش تغییر کنه و بعد پیاز داغ فراوان بهش اضافه کنید.
    4- زردچوبه،فلفل،رب بزنید تفت بدید تا رنگ رب باز بشه چند تکه چوب دارچین بندازید و آبجوش بریزید و بذارید بپزه تا حسابی غلیظ بشه.
    5- اخلال بادام و خلال پسته رو با گلاب خیس کنید. زرشک بشورید و خیس کنید خلال پرتقال رو ۳بار بجوشونید و آبشو عوض کنید تا تلخیش گرفته بشه.
    6- نکته : وقتی خورشتتون غلیظ شده بود و گوشت پخته بود بهش گلاب،هل،زعفران،نمک و خلال هارو اضافه کنید. ۱۰دقیقه تا یک ربع خورشتون بجوشه آمادست. اونو بین برنج بکشید و با خلال و برنج زعفرونی تزئینش کنید.
    [​IMG]
    برای کسانی که طرز تهیه قیمه نثار رو هم بلد نیستند طرز تهیه ش رو هم می زارم:
    قیمه نثار( این غذا در اصل مربوط به قروین)
    مواد لازم :
    گوشت تکه ای
    خلال بادام
    خلال پسته
    پوست پرتقال خلال شده
    پیاز
    رپ گوجه فرنگی
    ادویه ها(زردچوبه ،ادویه کاری،فلفل سیاه،دارچین)
    پیاز هارو رنده و سرخ میکنی ، گوشت هارو‌بهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم بعد که گوشت تغییر رنگ داد ادویه هارو میریزیم و یه تفتش میدم ، ادویه ها که تفت خورد رپ گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و تفت میدیم و مقداری آب بهش اضافه میکنیم تا گوشت بپزه و آبش تقریبا کشیده بشه وبه صورتی که یه مقدار سس غلیظ ازش بمونه .
    خلال هارو جدا جدا تفت میدیم .
    پوست پرتقال رو چن بار میجوشونیم و آبش و‌دور میریزیم که تلخیش از بین بره و در نهایت با مقداری شکر میذاریم بپزه و غلیظ بشه .
    و در نهایت وقتی که برنج تون دم کشید اونو با خلال ها و پوست پرتقال و گوشتی که دیگه آماده شده تزیین میکنیم . امیدوارم شمام هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
    خلال هارو(خلال پسته و بادام) از قبل تو یه کاسه آب و
    چن قطره گلاب بخیسانید که معطر بشه
    برای هرنفر ۱۰تکه گوشت کافیه
    نوش جونتون
    [​IMG]
     
    آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏9/9/21
    mosff از این پست تشکر کرده است.