1- برای پخت قیمه نثار به ازای هر نفر تقریبا ۱۰ تکه گوشت کافیه. 2-گوشت برای قیمه ریز باشه ظاهر خورشت زیباترمیشه. 3-گوشت رو تفت بدید تا رنگش تغییر کنه و بعد پیاز داغ فراوان بهش اضافه کنید. 4- زردچوبه،فلفل،رب بزنید تفت بدید تا رنگ رب باز بشه چند تکه چوب دارچین بندازید و آبجوش بریزید و بذارید بپزه تا حسابی غلیظ بشه. 5- اخلال بادام و خلال پسته رو با گلاب خیس کنید. زرشک بشورید و خیس کنید خلال پرتقال رو ۳بار بجوشونید و آبشو عوض کنید تا تلخیش گرفته بشه. 6- نکته : وقتی خورشتتون غلیظ شده بود و گوشت پخته بود بهش گلاب،هل،زعفران،نمک و خلال هارو اضافه کنید. ۱۰دقیقه تا یک ربع خورشتون بجوشه آمادست. اونو بین برنج بکشید و با خلال و برنج زعفرونی تزئینش کنید. برای کسانی که طرز تهیه قیمه نثار رو هم بلد نیستند طرز تهیه ش رو هم می زارم: قیمه نثار( این غذا در اصل مربوط به قروین) مواد لازم : گوشت تکه ای خلال بادام خلال پسته پوست پرتقال خلال شده پیاز رپ گوجه فرنگی ادویه ها(زردچوبه ،ادویه کاری،فلفل سیاه،دارچین) پیاز هارو رنده و سرخ میکنی ، گوشت هاروبهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم بعد که گوشت تغییر رنگ داد ادویه هارو میریزیم و یه تفتش میدم ، ادویه ها که تفت خورد رپ گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و تفت میدیم و مقداری آب بهش اضافه میکنیم تا گوشت بپزه و آبش تقریبا کشیده بشه وبه صورتی که یه مقدار سس غلیظ ازش بمونه . خلال هارو جدا جدا تفت میدیم . پوست پرتقال رو چن بار میجوشونیم و آبش ودور میریزیم که تلخیش از بین بره و در نهایت با مقداری شکر میذاریم بپزه و غلیظ بشه . و در نهایت وقتی که برنج تون دم کشید اونو با خلال ها و پوست پرتقال و گوشتی که دیگه آماده شده تزیین میکنیم . امیدوارم شمام هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید خلال هارو(خلال پسته و بادام) از قبل تو یه کاسه آب و چن قطره گلاب بخیسانید که معطر بشه برای هرنفر ۱۰تکه گوشت کافیه نوش جونتون