1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

انواع روشهای طرز تهیه سس شکلات خوشمزه و خانگی

شروع موضوع توسط traffic ‏21/8/21 در انجمن شیرینی و کیک

  1. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]
    طرز تهیه سس شکلات



    طرز تهیه سس شکلاتی به روش قنادی‌ها
    شما می توانید با آموزش تهیه انواع سس شکلات خانگی ، کیک و دسرهای خود را تزئین کنید یا سس شکلات را در کنار میوه های مختلف سرو نمایید.
    سس شکلات با پودر کاکائو ، شیر و کره تهیه می شود و نسبت به گاناش شکلات رقیق تر است و از سس شکلات می توانید برای تزئین انواع کیک و دسر استفاده کنید.

    اگر سس شکلاتی برای روی کیک خیس درست کنید باید کمی رقیق تر باشد ولی اگر میخواهید از سس شکلات برای وسط کیک

    یا تزئین دسر استفاده کنید میتوانید آن را غلیظ تر کنید.

    در ادامه مقاله دستور تهیه انواع سس شکلات ساده و سس شکلات خانگی را به شما آموزش می دهیم.



    سس شکلات ساده با پودر کاکائو
    مواد لازم سس شکلات ساده با پودر کاکائو
    پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
    کره ۲ ق غذاخوری
    پودر قند ۱/۴ پیمانه
    شیر ۱/۳ پیمانه


    [​IMG]
    طرز تهیه سس شکلات با پودر کاکائو



    طرز تهیه سس شکلات ساده با پودر کاکائو
    پودر کاکائو و پودر قند را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط نمایید.

    شیر را کم کم اضافه کرده هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

    اگر کاکائو گلوله شده بود حتما مواد را از صافی رد کنید.

    مواد را روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا به جوش آید.

    ظرف را از روی حرارت برداشته ، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود و دوباره قابلمه را روی حرارت برگردانید.

    به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شوند سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و برای تزئین کیک و دسر استفاده کنید.

    بعد از این که سس شکلات را از روی حرارت برداشتید میتوانید از انواع اسانس به دلخواه خودتان به آن اضافه کنید.



    سس شکلات خانگی
    مواد لازم سس شکلات خانگی
    نشاسته ذرت ۱ ق غذا خوری
    شکر ۱/۲ پیمانه
    شیر ۱ پیمانه
    پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری
    شکلات ۵۰ گرم



    [​IMG]
    طرز تهیه سس شکلات خانگی



    طرز تهیه سس شکلات خانگی
    این دستور تهیه سس شکلاتی مناسب سس شکلات برای روی کیک و سس شکلات برای وسط کیک است.

    در یک شیرجوش نشاسته ذرت ، پودر کاکائو و شکر با مخلوط نمایید.

    شیر را کم کم اضافه کرده هم بزنید.

    در صورتی که مواد گلوله شد حتما از صافی ردشان کنید.

    شیر جوش را روی حرارت بگذازید و هم بزنید تا به جوش آید سپس از روی حرارت برداشته شکلات خرد شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا ذوب شود و دوباره مواد را روی حرارت بگذارید تا به غلظت دلخواهتان برسد.



    سس شکلات غلیظ با پودر کاکائو
    مواد لازم سس شکلات غلیظ با پودر کاکائو
    شکر سفید سه‌چهارم فنجان
    آرد یک و یک‌دوم قاشق غذاخوری
    پودر کاکائو نصف فنجان
    شیر پرچرب یک و یک‌چهارم فنجان
    کره دو قاشق چای‌خوری
    وانیل نصف قاشق چای‌خوری
    نمک به مقدار خیلی کم


    [​IMG]
    طرز تهیه سس شکلات غلیظ



    طرز تهیه سس شکلات غلیظ با پودر کاکائو
    این سس شکلات بافت غلیظی دارد بنابراین مناسب سس شکلات برای روی کیک و سس شکلات برای وسط کیک است.

    شکر ، آرد و پودر کاکائو را مخلوط کنید.

    کره را در تابه ای روی حرارت ملایم ذوب کنید ، شیر و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود.



    مواد خشک را حین هم زدن به تابه اضافه کنید و یکدست که شد شعله را زیاد کنید تا به حالت نیم جوش در آید و به مدت 6 دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

    شعله را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید.



    سس شکلات بدون کره
    مواد لازم سس شکلات بدون کره
    پودر کاکائو نصف پیمانه
    شکر یک پیمانه
    نمک یک‌ هشتم قاشق چایخوری
    آب سرد نصف پیمانه
    وانیل یک و نیم قاشق چایخوری


    طرز تهیه سس شکلات بدون کره

    پودر کاکائو و نمک را در شیرجوش مخلوز کنید.

    آب را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود.

    شیر جوش را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند و به مدت 30 ثانیه اجازه دهید بجوشد.

    حرارت را خاموش کرده وانیل را اضافه کنید.

    هر چه دمای سس شکلات پایین تر بیاید سفت تر خواهد شد.

    این سس شکلات را میتونید به مدت 2 هفته در شیشه در بسته در یخچال نگهداری نمایید.



    سس شکلات سفید
    مواد لازم سس شکلات سفید
    شکلات سفید تکه ای ۵۰۰ گرم
    شیر ۱۰۰ سی سی
    خامه صبحانه ۱۰۰ گرم


    طرز تهیه سس شکلات سفید
    شکلات سفید را با چاقو کاملا خرد کنید.

    یک کتری آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و کاسه ای روی آن قرارد هید و تمام مواد را در کاسه بریزید و به آرامی هم بزنید تا روی حرارت بن ماری ، شکلات کاملا ذوب شود.

    این سس شکلات سفید را میتوانید تا 7 روز در یخچال در شیشه در بسته نگهداری کنید. و قابلیت گرم کردن مجدد با روش بن ماری را دارد.

    برای طعم دار شدن این سس شکلات می توانید از انواع شیرهای طعم دار استفاده کنید.

    سس شکلات سفید را میتوانید با انواع سیروپ طعم دارد کنید ، مثل سیروپ وانیل ، سیروپ نعنا و سیروپ آیریش .
    منبع بیتوته
     
    m naizar و M @ H @ K از این پست تشکر کرده اند.