1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آیا تخم مرغ با لکه های خون برای خوردن مناسب است؟

شروع موضوع توسط Anoosh ‏11/4/21 در انجمن آشپزخانه

  1. کاربر ویژه ゚・*.✿کاربر فعال✿.*・゚ ~✿~

    تاریخ عضویت:
    ‏18/4/19
    ارسال ها:
    8,402
    تشکر شده:
    26,308
    امتیاز دستاورد:
    118
    جنسیت:
    مرد
    آیا تخم مرغ با لکه های خون برای خوردن مناسب است؟
    [​IMG]
    آیا تخم مرغ دارای لکه خون ایمن است

    بسیاری معتقدند که این تخم مرغ ها دارای لکه خون برای خوردن ایمن نیستند. این نکته نه تنها می تواند صبحانه شما را خراب کند بلکه پرتاب تخم مرغ با لکه های خون نیز می تواند باعث نابودی مواد غذایی شود.

    این مقاله توضیح می دهد که چرا لکه های خون در تخم مرغ ها اتفاق می افتد و آیا آنها برای خوردن ایمن هستند.

    چرا بعضی از تخم مرغ ها دارای لکه های خون هستند؟
    لکه های خون گاهی در سطح زرده تخم مرغ یافت می شود.
    هرچند تولید کنندگان تخم مرغ آنها را نقص می دانند لکه های خون به طور طبیعی در دوران تخم گذاری تخم مرغ در بعضی از مرغ ها شکل می گیرد.
    بر خلاف باور عمومی، آنها نشان نمی دهند که تخمک بارور شده است.
    لکه های خون نتیجه پارگی رگ های خونی در تخمدان های مرغ است لوله ای که از طریق آن تخم ها از تخمدان به دنیای خارج منتقل می شوند.
    تخمدان مرغ پر از رگ های خونی کوچک است و گاهی اوقات در طول پروسه تخمگذاری شکسته می شود.
    هنگامی که لکه به زرده متصل می شود زمانی که تخمک از فولیکول آزاد می شود خونریزی به احتمال زیاد در تخمدان اتفاق می افتد.
    فولیکول یک کیسه پر از مایع است که حاوی چندین رگ خونی است. این ممکن است در طول فرایند تخمگذاری بترکد و اگر رگهای خونی دچار پارگی شوند خون می تواند روی زرده تخم مرغ ته نشین شود.
    لکه های خون نیز ممکن است در سفیده تخم مرغ ظاهر شوند که به این معنی است که خونریزی پس از آزاد شدن تخمک به داخل مجرای عبور تخم رخ می دهد.
    نوع دیگری از لکه ها که در زرده و سفیده تخم مرغ پیدا می شود لکه های گوشتی است. برخلاف لکه های خون، نقاط گوشتی بر روی سفیده تخم مرغ به صورت قهوه ای، قرمز یا سفید ظاهر می شوند.
    لکه های گوشتی اغلب در سفیده تخم مرغ یافت می شوند و معمولاً از قطعه ای از بافت توسط تخم مرغ هنگام عبور از مجرا برداشته می شود.

    آیا لکه های خون تخم مرغ شایع هستند؟
    پیدا کردن یک تخم مرغ با یک نقطه خونی در زرده بسیار غیر معمول است.
    در حقیقت، فراوانی نقاط خون و گوشت در تمام تخم مرغ ها در کارخانجات تجاری کمتر از 1٪ است.
    رنگ تخم مرغ یک عامل در بروز لکه های خون است.
    بروز این نقاط در حدود 18٪ در مرغ هایی است که تخم مرغ قهوه ای دارند در مقایسه با تخم مرغ های سفید که فقط 0.5٪ است.
    علاوه بر این، مرغ های مسن تر در پایان دوره تخم گذاری و مرغ های جوانتر که تازه تخم گذاری را شروع کرده اند تمایل دارند تخم های بیشتری با لکه های خونی تولید کنند.
    تغذیه ضعیف - از جمله فقدان ویتامین A و ویتامین D و استرس همچنین می تواند شانس ایجاد لکه در تخم مرغ را افزایش دهد.

    چگونه تولید کنندگان در تخم مرغ این نقاط را شناسایی می کنند؟
    تولیدکنندگان به اندازه کافی طول می کشد تا اطمینان حاصل کنند که تخم مرغ با نقاط خون به مصرف کنندگان فروخته نمی شود.
    تخم مرغ های فروخته شده به فروش گذاشته شده توسط یک فرایند به نام " کندلینگ " یک روش که از منبع نور روشن برای شناسایی نقص در داخل تخم مرغ استفاده می کند. تکنیک استفاده از نور برای بررسی تخم ها در صنعت تخم مرغ که برای ارزیابی کیفیت تخم مرغ های خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد.
    در طول روند کندلینگ، اگر ناقل کشف شود تخم مرغ از بین می رود.
    با این حال، برخی از تخم مرغ با لکه های خون و گوشت از طریق فرایند کندلینگ بی توجه هستند.
    علاوه بر این، لکه های خون در تخم مرغ قهوه ای با استفاده از فرایند کندلینگ، تشخیص داده می شود زیرا پوسته رنگی تیره تر است. به عنوان یک نتیجه، تخم مرغ قهوه ای با لکه های خون بیشتر احتمال دارد که از طریق فرایند کندلینگ شناسایی شود.
    افرادی که تخم مرغ های مزرعه را می خورند ممکن است لکه های خون بیشتری نسبت به کسانی که تخم مرغ های تولید شده را مصرف می کنند پیدا کنند زیرا تخم مرغ های محلی یا مرغ های حیاط معمولا از طریق فرایند کندلینگ جدا نمی شوند

    ایا تخم مرغ های لکه دار برای خوردن ایمن هستند؟
    این قابل درک است که شما ممکن است نگران تخم مرغ با لکه های خون باشید.
    با این حال، با توجه به آژانس هایی مانند اداره کشاورزی ایالات متحده (USDA) و هیئت ایمنی تخم مرغ، تخم مرغ با نقاط خون، تا زمانی که تخم مرغ به درستی پخته شده باشد ایمن هستند.
    استفاده از تخم مرغ خام یا نوشیدنی، صرف نظر از اینکه آیا حاوی لکه های خون است یا نه، خطر ابتلا به سالمونلا را افزایش می دهد عفونت با باکتری سالمونلا که می تواند منجر به اسهال، تب و گرفتگی شکمی شود.
    همچنین توجه داشته باشید که تخم مرغ که سفیده صورتی رنگ، سبز یا قرمز دارد ممکن است حاوی باکتری هایی باشد که باعث خراب شدن می شوند و باید از بین بروند.

    اگر شما یک نقطه ی خون پیدا کنید چه کاری انجام دهید؟
    اگر اتفاق می افتد که یک تخم مرغ را باز کنید و یک نقطه ی خون پیدا کنید راه هایی برای رسیدگی به وضعیت وجود دارد.
    اگر آن سبب از دست دادن اشتهای شما نمی شود آن را فقط در بقیه تخم مرغ هنگام پخت و پز مخلوط کنید.
    اگر احساس راحتی نمی کنید قبل از تهیه وعده غذا، یک چاقو را بردارید و آن را از زرده پاکسازی کنید.
    همان روش ها را می توان برای نقاط گوشتی استفاده کرد.
    البته حکم شرعی خون در تخم مرغ بستگی به نظر مرجع تقلید شما دارد
     
    inrealwithcook و M @ H @ K از این پست تشکر کرده اند.
  2. عضو جدید

    تاریخ عضویت:
    ‏9/9/21
    ارسال ها:
    3
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    3
    جنسیت:
    زن
    حرفه:
    آشپزی
    عالی ممنون از تاپیک خوبت
     
  3. عضو جدید

    تاریخ عضویت:
    ‏17/7/12
    ارسال ها:
    3
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    اما من اگر لکه خون در تخم مرغ ببینم زود همه آنرا در گاربیج میریزم یا توی سینک آشپزخانه انداخته انقدر آب سرد روش میریزم تا اثر از آثارش نماند .
    شما چطور ؟