1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرزتهیه مربای زرشک

شروع موضوع توسط mj12 ‏3/2/21 در انجمن سایر خوراکی ها

  1. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/13
    ارسال ها:
    1,734
    تشکر شده:
    6,065
    امتیاز دستاورد:
    128
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]
    برای درست کردن مربای زرشک در خانه ابتدا زرشک را پاک کرده و کاملا شستشو دهید و حدود ده دقیقه تا یک ربع زرشک را در آب سرد قرار دهید تا خاک‌های چسبیده شده به زرشک کاملا به وسیله آب شسته شود.

    مواد لازم برای مربای زرشک:

    • زرشک: ۱ لیوان
    • شکر: ۱ونیم لیوان
    • وانیل: کمی
    طرز تهیه و دستور پخت مربای زرشک:

    ۱. زرشک‌ها را پس از تمیز کردن و شستن به مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه در آب سرد بریزید تا خاک و گل و لای آن گرفته شود.

    ۲. بعد آن را داخل صافی بریزید تا آب آن کاملا کشیده شود و زرشک خشک شود.

    ۳. زرشک را در یک ظرف بریزید و لا به لای آن شکر بریزید. بعد ظرف را به همان شکل به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.

    ۴. بعد از مخلوط شدن شکر و زرشک آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.

    ۵. وقتی یکی دو جوش خورد از روی حرارت بردارید و به اندازه نوک قاشق چایخوری به آن وانیل اضافه کنید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظرتان بریزید.و در یخچال نگهداری کنید.