1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

۳ خوراکی تلخ اما بسیار مفید برای درمان دیابت

شروع موضوع توسط m naizar ‏31/1/21 در انجمن تغذیه سلامت

  1. مدیر ارشد عضو کادر مدیریت ✪مدیر ارشد✪

    تاریخ عضویت:
    ‏29/7/15
    ارسال ها:
    21,272
    تشکر شده:
    98,883
    امتیاز دستاورد:
    148
    جنسیت:
    مرد
    ۳ خوراکی تلخ اما بسیار مفید برای درمان دیابت
    [​IMG]به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، برخی غذا ها با طعم تلخ غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی هستند که برای کاهش سطح گلوکز در خون موثر واقع می شوند.

    پایگاه «بولد اسکای» متخصص در مباحث پزشکی و علمی تعدادی از این غذا های تلخ را پیشنهاد کرده است که بیماران دیابتی می توانند پس از مشورت با پزشک خود از آن ها استفاده کنند:

    ادویه کاری
    مطالعات پزشکی از تاثیر مثبت ادویه کاری در کاهش سطح قند خون به ویژه پس از خوردن غذا در صورت مصرف برای دوره ای از ۱۵ تا ۳۰ روز خبر می دهند.

    چای سبز
    کاتچین موجود در چای سبز یک آنتی اکسیدان قوی است و علاوه بر درمان اختلالات مرتبط با بیماری دیابت مانند حساسیت به انسولین نقش مهمی در کاهش سطح قند دارد.

    آلوئه ورا

    طعم آلوئه ورا طعمی بین شیرین، ترش و تلخ است، اما مصرف آن در بهبود سطح قند خون بسیار مفید است، زیرا حاوی ۷۵ ماده با فواید زیادی مانند ویتامین ها، مواد معدنی، آنزیم ها و کربوهیدرات های طبیعی است.

    بیشتر بخوانید