عوامل خطر برای سرطان سینه در خانمها: ۱ - 5تا10% ژنتیک درایجاد سرطان موثر است. 2-سن منارک(اولین قاعدگی) زیر12 سالگی 3-اولین زایمان بعد از30 سالگی 4-افرادی که هیچ وقت حامله نمیشوند
آجیل بخورید آجیل به رغم چربی بالایی که دارد، بسیار مغذی و سالم است. آجیل حاوی مقدار زیادی منیزیم، ویتامین E، فیبر و دیگر مواد مغذی است. مطالعات نشان دادهاند که آجیل و بهویژه بادام میتواند به کاهش وزن و مبارزه با دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی کمک کند
از غذاهای بیکیفیت و فرآوری شده استفاده نکنید غذاهای بیکیفیت فرآوری شده (مثل چیپس و پفک) در رژیم غذایی یکی از دلائل چاقی و ابتلا به برخی بیمار ها است. این غذاها مهندسی شدهاند، بنابراین آن ها مغز را فریب میدهند تا بیش از آنچه نیاز داریم مصرف کنیم .
قهوه بنوشید قهوه برای سلامتی مفید است. آنتیاکسیدانهای قهوه زیاد است و مطالعات نشان دادهاند کسانی که قهوه مینوشند عمر طولانیتری دارند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری پارکینسون، آلزایمر و بیماریهای متعدد دیگر در آنها کم است
ماهی های چرب بخورید تقریباً همه موافقند که ماهی غذای سالمی است. این مورد به ویژه در مورد ماهیهای چرب مانند سالمون که حاوی اسید چرب امگا۳ و مواد مغذی بسیار دیگر است صحت دارد. مطالعات نشان دادهاند در افرادی که بیشترین مقدار ماهی را مصرف میکنند، خطر ابتلا به انواع بیماریها مانند بیماریهای قلبی، زوال عقل و افسردگی کمتر است