مواد لازم: ماست پر چرب ۴ پيمانه شکر ۰٫۵ پيمانه کشمش بي دانه خيس شده ۰٫۵ پيمانه خلال بادام ۲ قاشق غذاخوري مغز پسته نيم کوب ۲ قاشق غذاخوري مغز گردو نيم کوب ۲ قاشق غذاخوري گلاب به مقدار لازم طرز تهيه: يخ ماست يک دسر قديمي ايراني است که امروزه کمتر استفاده مي شود ،شايد شما هم از اين دسر ميل نکرده باشيد. در يک ظرف شيشه اي يا لعابي ماست و شکر را مخلوط کرده و با قاشق چوبي هم بزنيد تا شکر حل شود. سپس مغز گردو ،خلال بادام،پسته نيم کوب و کشمش را به ماست اضافه نماييد و هم بزنيد.به مقدار دلخواه گلاب به يخ ماست بيافزاييد.يخ ماست را در ظرفي که مي خواهيد سر ميز ببريد ريخته و در فريزر بگذاريد.دقت نماييد يخ ماست کاملا يخ نزند فقط به اندازه اي که سطح آن يخ بسته و به حالت ژله اي درآيد کافي است. __________________ زمان شما محدود است آن را با زندگی کردن در دنیای دیگران هدر ندهید. " استیو جابز