1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ربات های نرم با سرعتی مشابه یوزپلنگ

شروع موضوع توسط m naizar ‏5/8/20 در انجمن هوش مصنوعی

  1. مدیر ارشد عضو کادر مدیریت ✪مدیر ارشد✪

    تاریخ عضویت:
    ‏29/7/15
    ارسال ها:
    21,341
    تشکر شده:
    99,367
    امتیاز دستاورد:
    148
    جنسیت:
    مرد
    ربات های نرم با سرعتی مشابه یوزپلنگ
    [​IMG]


    به گزارش سیتنا، این روز ها ربات ها در دو جنس سخت و نرم ساخته و تولید می شوند. معمولا افراد به هنگام تصور یک ربات، نمونه های سخت را در ذهنشان تجسم می کنند.

    در مقابل آن ها، ربات های نرم وجود دارند که با هدف تقلید از رفتار های بیولوژیکی و سازگار شدن با محیط اطرافشان ساخته می شوند. این ربات ها همچنین بسیار مناسب برای ایجاد ارتباط با انسان ها هستند چرا که از امنیت بالایی برخوردارند.

    فناوری امروز توانسته تا با توسعه علم خود به نوعی جدید از ربات های نرم دسترسی پیدا کند. دانشگاه کارولینا در کانادا با اختراع یک ستون فقرات خاص برای ربات ها، حرکات این دستگاه ها را سریع تر کرده است. بر اساس اطلاعات به دست آمده یکی از مراجع مهم برای الگوبرداری این ربات ها، یوزپلنگ بوده است. یوزپلنگ ها می توانند به طور معمول سرعتی مطابق با ۵۸ مایل بر ساعت را داشته باشند.

    چنین سرعتی به دلیل خلقت خاص ستون فقرات آن ها است که اجازه می دهد یوزپلنگ ها قوس قابل توجه ای را در بدن خود ایجاد کنند. چنین قوسی در ستون فقرات این حیوانات به آن ها اجازه می دهد که سرعت بیشتری را در حین دوندگی داشته باشند. از این رو دانشمندان توانستند تا ستون فقرات LEAP را اختراع کنند.

    این فناوری توسط جی یین، دستیار پروفسور دانشگاه کارولینا توسعه یافته که تا حد زیادی تحت تاثیر یوزپلنگ ها بوده است. با استفاده از فناوری LEAP ربات های نرم می توانند در هر قدم خود ۲.۷ برابر عرض بدنشان را طی کنند. چنین ستون فقراتی حتی می تواند زیر آب ها نیز پاسخگو باشد و سرعت ربات های زیر آب را تا ۱۲۲ درصد افزایش دهد.

    علت سرعت بالای این فناوری قابلیت دسترس و جابه جایی آن است. دانشمند مذکور از دانشگاه کاریلونا درباره فناوری خود گفت: "ما می توانیم همواره به این ستون فقرات دسترسی داشته باشیم و همانند کلید چراغ برق آن را خاموش و روشن کنیم. قطع و وصل کردن انرژی در این دستگاه قدرت زیادی را تولید می کند که باعث افزایش عملکرد ربات می شود".

    انتهای پیام