مریم حسنپور: بیسکویت مربایی، یک نوع عصرانه و دسر عالی و خوشمزه میباشد که میتوانید به راحتی در منزل درست کنید. البته، چون ماندگاری این بیسکوییتها بالا میباشد، میتوانید در حجم زیاد آماده و در زمان طولانی برای ۲ هفته نوش جان کنید. وجود مواد اولیه سالم، چون آرد گندم، شکر و تخم مرغ که البته فاقد هیچ نوع افزودنی نیز نیست، باعث ارزش تغذیه بالا و مفید این بیسکویت خوشمزه شده است. معمولاً برای لاغری و کاهش وزن نیز، بیسکویت مربایی به دلیل کالری کمی که دارد و از هیچ مواد رنگی و اسانسی استفاده نشده است، محدودیت مصرفی نیز نخواهد داشت. میتوانید از انواع مرباها برای طعمهای متنوع این بیسکوییت و حس خوشایند برای استقبال کودکان بهره گیرید. از دیگر انواع بیسکویت و دسرهای عصرانه میتوان به بیسکویت بادام، دسر بیسکویتی، قویماق، بلینی، پیروک مرکبات، تارت گردویی، اشترودل سیب و… اشاره کرد. مواد لازم آرد: ۱ فنجان شکر: ۱۰۰ گرم کره: ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ: ۱ عدد وانیل: نصف قاشق غذاخوری مربای توت فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری مراحل پخت ۱: کره و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید تا مواد پف کند. ۲: سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید. ۳: آرد را مرحله مرحله به ظرف اضافه و با مواد مخلوط کنید. ۴: ۱۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید و روی آن را بپوشانید. ۵: بر روی سینی فر یک کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و خمیر را بر روی آن ریخته و صاف کنید. ۶: با یک قالب طرح مناسب بر روی خمیر قالب دایرهای شکل بزنید. ۷: حالا با یک قالب کوچکتر در وسط نصف خمیرهای برش داده شده نیز برای طرح روی بیسکویت، دوباره قالب بزنید و شکل وسط بیسکویت را درآورید. ۸: بعد از اتمام قالب زنی خمیر، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در فر بگذارید. ۹: بعد از اینکه بیسکویتها سرد شد، بر روی نصف بیسکویتها مربای توت فرنگی را بریزید و بیسکویت دیگر را بر روی آن بگذارید