پزشکان چینی در طی آزمایشی جدید دریافتهاند که قهوه از فعالیت مادهای که با بروز دیابت نوع دوم مرتبط است، جلوگیری میکند و به همین دلیل مصرف چند فنجان قهوه در روز تاثیر مهمی در کاهش خطر ابتلا به این بیماری دارد. لینگ شنگ و کیون هوآنگ دو متخصص چینی و دستیاران آنها در این باره می گویند: مطالعات قبلی نشان داد افرادی که روزانه چهار فنجان یا بیشتر قهوه مینوشند ۵۰ درصد کمتر با خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مواجه میشوند. همچنین در ازای نوشیدن هر فنجان اضافی قهوه این خطر تا هفت درصد دیگر نیز کاهش پیدا میکند. این متخصصان متذکر شدند که افزایش مقدار مادهای موسوم به «پلیپپتید آمیلوئید ایزلت انسانی» به طور فزاینده یک فرآیند بیماریزایی موثر در بروز دیابت نوع دوم را موجب میشود. در این مطالعه که در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر شده دو گروه از ترکیبات موجود در قهوه شناسایی شده است که از فعالیت پلیپپتید آمیلوئید ایزلت انسانی جلوگیری میکند. به این ترتیب افرادی که مرتب قهوه مینوشند از مزایای این ترکیبات مفید موجود در قهوه در پیشگیری از دیابت نوع دوم بهرهمند میشوند.
قهوه فواید فراوانی دارد ، اما در مورد کافئین موجود در آن بایستی با احتیاط بیشتری عمل کرد. (مصرف خیلی زیاد) بایستی در این مورد با احتیاط عمل شود ، با توجه به کافئین موجود در قهوه ، شما پس از مصرف آن به احتمال بسیار زیاد هوس چیزهای شیرین (Sugar) میکنید. مشکلی که وجود دارد حالت بوجود آمده ( Craving) ممکن است کنترلش سخت گردد. ثابت شده است که مصرف کافئین باعث کاهش سطح قند خون میشود (Low Blood Sugar) ، این موضوع باعث میشود شما تمایل شدیدتری نسبت به خوردن شیرینی ها و قندها پیدا کنید. بنابراین قهوه بایستی بطور مدیریت شده ای مصرف شود و از مصرف فراوان آن پرهیز کنید. در رابطه با کاهش وزن و کنترل وزن نیز این موضوع توجه به آن اهمیت فراوانی دارد. حذف هرگونه مواد قندی ساخته دست انسان ، استفاده مدیریت شده از کربوهیدرات ها ، و بهره گیری از مواد طبیعی و نهایتا استفاده از قندهای طبیعی در صورت نیاز و دوری از غذاهای فرآوری شده ، یک زندگی سالم را برای شما به ارمغان می آورد. __________________