طرز تهیه میگو کبابی با سالسای میوه میگو کبابی با سالسای میوه میگو متوسط 20 عدد . آب 4 لیوان . یخ 1 لیوان . نمک 1 قاشق غذاخوری . پیاز 1 عدد انبه 1 عدد . آووکادو 1 عدد . آبلیمو 3 قاشق غذاخوری . گشنیز مقداری . روغن زیتون مقداری طرز تهیه : میگوها را پوست بکنید و تمیز کنید سپس همراه با 4 لیوان آب ، یخ و 1 قاشق غذاخوری نمک داخل کاسه ای بریزید و 15 دقیقه بگذارید بماند. در این فاصله میتوانید سالسا را آماده کنید ، انبه را پوست بکنید و به تکه های کوچک خرد کنید ، آووکادو و پیاز را نیز پوست بکنید و خرد کنید سپس همه را داخل کاسه ای بریزید و به آن مقداری گشنیز خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید. میگوها را به سیخ چوبی بکشید ( سیخ ها را 30 دقیقه پیش از کار در مقداری آب خیس دهید تا نسوزد ) ، میگوها را روی کباب پز قرار دهید و با روغن زیتون روی انها برس بکشید. پس از اینکه میگوها کباب شدند ( بسته به سایز میگو 2 تا 4 دقیقه برای هر طرف زمان لازم است ، پس از اینکه رنگ میگوها تغییر کرد یعنی آماده شده است ) ، سریع داخل نان ترتیلا یا نان لواش قرار دهید و مقداری سالسا روی ان بریزید و سرو کنید.