1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فیش اند چیپس

شروع موضوع توسط jasmine ‏23/1/16 در انجمن غذاهای دریایی

  1. [​IMG]



    فیش اند چیپس



    روغن سرخ کردنی . سیب زمینی بزرگ 4 عدد . آرد 2 فنجان . تخم مرغ کمی هم زده شده 1 عدد

    نمک 2 قاشق چایخوری . بیکینگ پودر 1 قاشق . فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری . آرد برنج 1/2 فنجان

    فیله ماهی (معمولا ماهی کاد) 4 عدد . سرکه بالزامیک . سس تارتار برای سرو





    طرز تهیه: روغن زیادی در سرخ کن بریزید و آن را برای سرخ کردن آماده کنید.



    سیب زمینی ها را به اندازه انگشتان دستتان خلال کنید و آنها را به مدت 2 تا3 دقیقه در سرخ کن سرخ کنید. آنها را بیرون بیاورید و روی دستمال کاغذی پهن کنید تا روغن آن گرفته شود.



    در یک ظرف آرد، بیکینگ پودر، 1 قاشق نمک، فلفل سیاه و تخم مرغ را باهم مخلوط کنید. 1 فنجان آب( ترجیحا آب گازدار) روی آنها بریزید و مخلوط را بهم بزنید. این مخلوط را روی یک بشقاب تخت بیندازید.ابتدا فیله های ماهی را در آرد برنج بغلطانید و سپس آن را در مخلوط آردی قرار دهید.



    فیله ها را درون سرخ کن قرار دهید و تا زمانیکه طلائی رنگ شدند، آنها را درون روغن سرخ کنید. سپس آنها را از روغن بیرون بکشید، روی حوله های کاغذی قرار دهید و سپس آنها را در روی کاغذ شیرینی پزی قرار دهید. کمی نمک و سرکه بالزامیک روی آنها بپاشید و با سس تارتار و یا سس دلخواهتان همراه با سیب زمینی میل کنید.