من عزیزم عدالت رو رعایت میکنم یکی از بچه ها فقط یه رای داشت گفتم بچه به اونم رای دادن با اینکه حتی باهاش یک بار هم صحبت نکردم تا بچم دپرس نشه باور کن
دوستان عزیز خواهش میکنم.لطفا..روند مسابقه رو با مسال بی مورد..بهم نزنید..اگه قرار هست تبلیغ هم کنید..هرچیزی اصول و قواعد خودش رو داره..اگه بازهم مشاهده بشه.که دوستان دارن زیاده روی میکنن..فقط امکان یک رای در نظرسنجی قرار داده خواهد شد.. پس لطفا رعایت کنید از این پست به بعد..پست های نامربوط پاک میشه
مانی جان برای همین جسارتاً عرض کردم اسم کاربر همراه موزیک نباشه بهتره چون روند مسابقه قطعاً به مسیری میره که ماهیت اصلی فراموش میشه و آخرش میشه نظرسنجی کاربرها و نه آهنگها قشنگتره که مثل مسابقه عکاسی نگار بانو بدون اسم کاربر انجام میشد اینجوری منصفانه تره
فرمایش شما کاملا متین.هست..عادل عزیز..ولی وقتی اسم اهنگ باشه یا کابر بازم فرقی نداره..بازم دوستانی که بخوان تبلیغ کنن..تبلیغ میکنن حالا یا با نام کابری یا با اسم اهنگشون. اما..مشکل اصلی این هست که بنده به دوستان اجازه دادم که بتونن به هرچند نفر که میخوان رای بدن..که از هفته ی اینده فقط امکان یک رای هست..و دگ این مشکل پیش نخواهد امد.. در ضمن نظرسنجی ها چک میشه و کاربرای فیک یا همون مولتی یوزر ها که فقط برای جمع اوری رای هستن هم اگه وجود داشته باشه حذف میشه..
قرار نبود مشکلی باشه..ولی خیلی از دوستان شاکی شدن..که هی میان تبلیغ میکنن ووو..برای همین شاید اگه قرار باشه اینجوری ادامه پیدا کنه رای به چند نفر رو حذف کنیم و فقط امکان یک رای باشه..بستگی به شرایط داره
ممنون عادل از نظرتون. نيت ما اين بوده اهنگي كه به سليقه ي دوستان هست رو گوش بديم شايد اسم يكي به عنوان برنده انتخاب بشه ولي واقعا همه ي دوستاني كه لطف كردن بخاطر ما اهنگ انتخابيشون رو دادن برنده هستن