به سادگی و بدون صرف هزینه ی زیاد غذایی متنوع برای مهمانی های خود تهیه کنید. وا د لازم روغن 1 قاشق غذاخوری دانهی زیره سبز 1 قاشق چایخوری برگ بو مقدار لازم پیاز زرد متوسط 1 عدد ، برش داده شده به هلالهای باریک سیر 2 حبه ، پوستکنده و خردشده (اختیاری) برنج باسماتی 1 پیمانه (برنج دانه بلند) کنسرو ذرت شیرین 1 عدد (میتوانید در صورت تمایل از ذرت تازه پوستکنده و یا ذرت شیرین یخ زده استفاده کنید) نمک مقدار لازم روش تهیه 1 . روغن را در یک قابلمه متوسط گرمکنید. دانههای زیرهی سبز را به آن بیفزایید. اجازه دهید برای حدود 30 ثانیه یا تا زمانی که عطر آنها بلند شود روی شعله جلز ولز کنند. 2. برگ بو را اضافه کرده و هم بزنید. سپس پیاز خردشده را به غذا افزوده و روی شعلهی متوسط تا زمانی که پیاز نرم و قهوهای شود آن را بپزید. 3. در صورتی که از سیر استفاده میکنید آن را اضافه کنید. برای 30 ثانیه یا تا زمانی که عطر سیر بلند شود آن را هم بزنید. سپس برنج را افزوده و برای حدود 1 دقیقه یا تا وقتی که کمی برشتهشده و با روغن پوشانده شود آن را هم بزنید. 4. حالا ذرت، نمک و 5/2 پیمانه آب اضافه کنید. بگذارید این مواد جوش بیاید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید. درب ظرف را بسته و بگذارید برنج برای حدود 10 دقیقه غل بزند تا پخته شود. برنج باید بپزد اما خمیر نشود. پلو ذرت خود را با لپه یا کاری سبزیجات و چاشنی هندی رایتا سرو کنید. منبع : wiki.5040.ir/%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%B0%D8%B1%D8%AA.html
درست کردن ذرت مکزیکی خیلی بهتره نسبت به اینکه کلی هزینه آماده ذرت بدیم من از کنسرو ذرت گیلانی استفاده میکنم خیلی راضی هستم چون طعم بهتری نسبت به بقیه ذرت ها میده .