دارن میرن که برسن خونه ی مامان، به یک دورهمی کوچیک.. نوه ها و به خصوص پدرم، باسلوق خیلی دوست دارن.. تقریبا میشه گفت تنها چیزی که اگه باشه بابا تو جمع میشینه تا اخر.. ♡ مدیونین فکر کنین گردوهام کم بوده یا حوصله نداشتم و از روی ظاهر قضاوتش کنین:) سرش دعوا بود دیروز..
خب من اومدم با آموزش میرزا قاسمی همون طور که در تصویر بالا میبینید سبد سبزیجات رو بردارید دو تا بادمجون و دو گوجه بردارید یادم رفت از قسمت کباب کردنش عکس بگیرم من گذاشتم رو گاز کباب شد و بوی دودی گرفت به به گوجه هم طبق دستوری که از گوگل گرفتم انداختم آبپز شد و پوستش کندم سیر هم آماده کنید حالا سیر رو تو روغن تفت بدید سبک بشه بعد زردچوبه اضافه کنید و بعد کمی دیگه تفت بدید طلایی بشه کمی و بعد ۲۰ دقیقه بادمجون هایی که له کردید بذارید با سیر تفت داده بشه گوجه رو رنده کنید بریزد روی بادمجون آبش گرفته بشه و به روغن بیفته ریختم آبش گرفته شد قسمت مهم این نمک هست که فقط بخاطر این نمکدان عکس گرفتم چقدر زیبایی آخه مرحله آخر میتونید سرو کنید آماده است فقط چون سفره من حال و روز خوشی نداره از گوشه ایش عکس گرفتم خب من تازه از سر کار آمدم خیلی خسته و گرسنه ام تست کردم عالی شده ولی نه بخوبی بیرونی که چند روز پیش خوردم. ضمنا من تخم مرغ دوست ندارم نزدم در واقع تخم مرغ نداشتم اصلا و روغن هم نینداخت چون روغن کم مصرف میکنم کلا