1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فینگر فیش

شروع موضوع توسط ♥ yakamoz ♥ ‏29/11/10 در انجمن غذاهای دریایی

  1. کاربر ویژه

    تاریخ عضویت:
    ‏25/11/10
    ارسال ها:
    8,720
    تشکر شده:
    4,371
    امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    Telegram: vahid_yakamoz instagram: vahid_yakamoz

    [​IMG]
    مواد لازم :
    * فیله ماهی شیر : ۵۰۰ گرم
    * تخم مرغ : ۳ عدد ( کمی زده شود )
    * آرد سفید : ۲ پیمانه
    * آرد سوخاری : ۲ پیمانه
    * پنیر گودا رنده شده : ۱ پیمانه
    * سویا سس : ۳ قاشق سوپخوری
    * نمک و فلفل : به میزان لازم
    * آبلیمو : ۳ قاشق سوپخوری




    طرز تهیه :
    فیله های ماهی را به قطعات کوچک برش دهید
    بعد در مخلوط سویا سس و نمک و آبلیمو و ۱ قاشق روغن مایع به مدت ۴ تا ۵ ساعت بخوابانید
    بعد پنیر گودا را رنده کنید و با آرد سوخاری مخلوط کنید .
    فیله های ماهی را از سس در آورید بعد در آرد معمولی بغلطانید سپس در تخم مرغ فرو کنید
    بعد در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید و در روغن فراوان با حرارت ملام سرخ کنید و با سس تارتار سرو کنید .