مواد لازم : * فیله ماهی شیر : ۵۰۰ گرم * تخم مرغ : ۳ عدد ( کمی زده شود ) * آرد سفید : ۲ پیمانه * آرد سوخاری : ۲ پیمانه * پنیر گودا رنده شده : ۱ پیمانه * سویا سس : ۳ قاشق سوپخوری * نمک و فلفل : به میزان لازم * آبلیمو : ۳ قاشق سوپخوری طرز تهیه : فیله های ماهی را به قطعات کوچک برش دهید بعد در مخلوط سویا سس و نمک و آبلیمو و ۱ قاشق روغن مایع به مدت ۴ تا ۵ ساعت بخوابانید بعد پنیر گودا را رنده کنید و با آرد سوخاری مخلوط کنید . فیله های ماهی را از سس در آورید بعد در آرد معمولی بغلطانید سپس در تخم مرغ فرو کنید بعد در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید و در روغن فراوان با حرارت ملام سرخ کنید و با سس تارتار سرو کنید .