1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

روش ذوب كردن موم

شروع موضوع توسط Amin ‏14/1/11 در انجمن دکوراسیون داخلی

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏11/11/10
    ارسال ها:
    3,340
    تشکر شده:
    414
    امتیاز دستاورد:
    83
    جنسیت:
    مرد
    روش ذوب كردن موم

    ذوب کردن موم تقریباً از ۱ و ۲/۱ تا ۴ ساعت طول می‌کشد و بستگی به اندازه ظرف مورد نظر و درجه حرارت دارد.

    - مواد و وسایل لازم
    دو عدد ظرف یکی بزرگتر برای جوش آوردن آب و دیگری کوچک برای ذوب کردن موم که داخل ظرف اول قرار می‌گیرد، چکش، اجاق خوراک‌پزی یا هر وسیله گرم کننده دیگر، قالب، یا ظرف مورد نظر برای شمع، پیچ‌گوشتی، دماسنج، آب
    - روش کار
    ۱. مقدار مومی را که باری (قالب، ظرف شمع) لازم دارید به این ترتیب اندازه بگیرید قالب یا ظرف مورد نظر را پر از آب کنید و آن را اندازه بگیرید. سپس ظرف را خالی کنید و خوب خشک کنید.
    ۲. موم را به وسیله چکش و پیچ‌گوشتی به تکه‌های کوچک خرد کنید.
    ۳. تکه‌های موم را داخل ظرف کوچک‌تر که برای ذوب موم در نظر گرفته‌اید قرار دهید.
    ۴. ظرف زیری را از آب پر کنید (طوری که وقتی ظرف دوم را داخل آن قرار می‌دهید تا نیمه بدنه آن را از آب گیرد)
    ۵. ظرف را روی حرارت قرار دهید. و دقت کنید که آب ظرف تمام نشود. دماسنج را داخل ظرفی که موم را در آن ذوب می‌کنید قرار دهید و دقت کنید که دماسنج با ته ظرف تماس نداشته باشد.
    ۶. درجه حرارت را به حد متوسط آورید و اگر آب شروع به تند و سریع جوشیدن کرد درجه حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و آب به داخل ظرفی که موم را در آن ذوب می‌کنید پاشیده نشود. دقت کنید حرارت را زیاد کم نکنید چون در این‌صورت دقیق نگه داشتن درجه دماسنج برای شما دشوار می‌باشد.
    ۷. بعد از این‌موم ذوب شد و درجه دماسنج به حد مطلوب رسید، (اگر لازم است) سفت‌کننده را اضافه کنید و رنگ، و عطر را هم اضافه کنید. و با اضافه کردن این عناصر ممکن است که درجه حرارت پائین آید، دقت کنید که حرارت موم را به درجه مورد نظر برگردانید.
    ۸. شمع مورد نظر خود را درست کنید، قسمت ساخت شمع‌ها را ببینید و روش ساخت شمع‌ها را طبق توضیحات داده شده هر شمع بکار ببرید.