1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

سوپ سفید

شروع موضوع توسط ParNiYaN ‏2/4/12 در انجمن غذاهای خارجی

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏31/10/11
    ارسال ها:
    2,770
    تشکر شده:
    1,722
    امتیاز دستاورد:
    0
    مواد لازم:شیر 2لیوان . مرغ یک فنجان .ساقه کرفس تازه 1فنجان.هویچ ریز شده 1فنجان.قارچ ریز شده 1فنجان.فلفل دلمه ریز شده نصف فنجان.ارد برنج دو سوم فنجان.نمک به میزان لازم.پیاز ریز شده نصف فنجان.سبزی سوپ یه جعفری ریز شده نصف فنجان.جو پرک 1فنجان.
    طرز تهیه:مرغ ونمک و ساقه کرفس وجوپرک و هویچ و قارچ و پیاز و فلفل دلمه را با کمی اب میپزیم بعد مرغ را ریش ریش کرده که کاملا ریز شود واضافه میکنیم و بعد سبزی و شیر را اضافه کرده تا چند جوش بزند و در اخر ارد برنج را میریزیم و ارام ارام هم میزنیم که ته نگیرد و گلوله نشود .کمی که مثل فرنی سفت شد زیرش را خاموش میکنیم تا خنک شود.اگر قارچ را بیشتر اضافه کنید خوشمزه تر میشود.زیبایی این سوپ به اینه که همه مواد کاملا ریز ریز شده اند.اگر خواستید میتونید موقع کشیدن کمی خامه را با چنگال بزنید تا نرم و روان شود و رویش بریزید.و با اندکی زرشک تزیین کنید.این سوپ خوشمزه یک شام سبک وپر از ویتامین است.امیدوارم لذت ببرید.