مواد لازم برای تهیه انار پلو شیرازی برنج ۴ پیمانه پیاز ۱ عدد انار ۲ پیمانه کشمش یک چهارم پیمانه خلال پسته ۴ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده ۴ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه پلویی به میزان لازم زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری آماده سازی: ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۳۰ دقیقه مجموع زمان پخت: ۶۰ دقیقه طرز تهیه انار پلو شب یلدا ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان تهدیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید. بعد از گذشت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه انار پلوی شما آماده است نوش جونتون عزیزان