1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه پاستیل

شروع موضوع توسط mj12 ‏17/12/21 در انجمن سایر خوراکی ها

  1. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/13
    ارسال ها:
    1,732
    تشکر شده:
    6,061
    امتیاز دستاورد:
    128
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]

    پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که شباهت زیادی به ژله دارد. در صورتی که این خوراکی خوشمزه را در منزل درست کنید
    توجه: این پاستیل را از دسترس دخترها دور نگه دارید چون باعث خل وچل :شادی2:شدنشان میشود قبل از مصرف آنها را به صندلی با طناب ببندید وبا خیال راحت همشو بخورید:تفریح:
     
    M @ H @ K از این پست تشکر کرده است.
  2. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/13
    ارسال ها:
    1,732
    تشکر شده:
    6,061
    امتیاز دستاورد:
    128
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم پاستیل خانگی

    پودر ژله با رنگ دلخواه ۱ بسته
    ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
    گلوکز مایع ۱ قاشق غذاخوری
    آب جوش نصف لیوان

    طرز تهیه پاستیل خانگی


    مرحله اول
    ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل می ریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز به کاه اضافه می کنیم. حالا کاسه را به روش بن ماریروی بخار آب ( کتری در حال جوش یا سماور ) قرار می دهیم و مواد را در آب حل می کنیم.

    مرحله دوم
    پودر ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب می کنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب می کنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب می ریزیم و داخل فریز قرار می دهیم.



    مرحله سوم
    توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر بماند تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را دانه به دانه با دقت از قالب خارج می کنیم

    مرحله چهارم
    در این مرحله پاستیل های شما آماده مصرف هستند. برای داشتن پاستیل هیا رنگارنگ می توانید از ژله با طعم های مختلف استفاده کنید. پاستیل ها را می توانید در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
     
    بازدید اینستاگرام و M @ H @ K از این پست تشکر کرده اند.