1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

شروع موضوع توسط DaniyaL ‏15/6/20 در انجمن غذاهای ایرانی

  1. Darkness

    تاریخ عضویت:
    ‏18/3/13
    ارسال ها:
    3,398
    تشکر شده:
    19,400
    امتیاز دستاورد:
    116
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    B4A
    گلزار نور محمدیان:مرغ ترش یکی از خورشت های لذیذ و خوش عطرو طعم شمالیه که به طور کلی به دو شیوه ی گیلانی و مازندرانی تهیه میشه که این دو شیوه کاملا با هم متفاوت هستن و موادی که داخلشون هم استفاده میشه با هم تفاوت دارن. در این مرحله طرز تهیه خورشت مرغ ترش مازندرانی رو براتون گذاشتم که فوق العاده خوشمزه است و داخلش از رب انار استفاده میشه. امیدوارم این خورشت رو بپزین و از مزه اش لذت ببرین.

    [​IMG]
    مرغ ترش مازندرانی

    مواد لازم برای تهیه مرغ ترش مازندرانی
    • ۲ عدد سینه مرغ
    • ۱۵۰ گرم سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر، و سبزی های معطر مازندرانی: زلنگ، اناریجه،اوجی)
    • ۱/۲ پیمانه گردو آسیاب شده
    • ۱ عدد پیاز
    • ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری رب انار
    • نمک و فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
    [​IMG]
    مواد لازم برای تهیه مرغ ترش مازندرانی

    مراحل تهیه مرغ ترش مازندرانی
    برای تهیه این خورشت لذیذ شمالی ابتدا همه ی سطوح مرغ رو به نمک و زرچوبه آغشته کنین و بعد دو طرفش رو داخل مقدار کمی روغن سرخ کنین تا طلایی بشه.

    [​IMG]
    سرخ کردن مرغ

    تا مرغ داره سرخ میشه سبزی های معطر خرد شده رو هم با کمی روغن تفت بدین تا خوب سرخ بشن ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن.

    [​IMG]
    تفت دادن سبزی

    وقتی مرغ سرخ شد از داخل ماهیتابه درش بیارین و بعد پیاز خرد شده یا رنده شده رو داخل همون روغن سرخ کنین تا طلایی بشه. و بعد رب انار رو اضافه کنین.

    [​IMG]
    اضافه کردن رب انار

    رب انارو پیاز رو کمی تفت بدین و بعد گردو آسیاب شده رو هم بریزین.

    [​IMG]
    اضافه کردن گردو

    حالا گردو رو هم کمی تفت بدین و بعد سبزی ای که سرخ کردین رو اضافه کنین.

    [​IMG]
    اضافه کردن سبزی خرد شده

    مواد رو با هم مخلوط کرده و بچشین اگه به رب انار بیشتری احتیاج بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین.

    [​IMG]
    آماده شدن مایه

    حالا حدود یکو نیم لیوان آب و به مقدار لازم نمک و فلفل هم به مایه خورشت اضافه کرده و موادو با هم مخلوط کنین و مرغ های سرخ شده رو هم داخلش بذارین. در ماهیتابه رو ببنیدن و اجازه بدین تا برای نیم الی ۱ ساعت بپزه.

    [​IMG]
    اضافه کردن مرغ سرخ شده

    بعد از گذشت این مدت خورشت جا میوفته و تنگ آب میشه.

    [​IMG]
    جا افتادن خورشت

    حالا خورشت خوشمزه شما آماده نوش جون کردنه …

    [​IMG]


    منبع: سایت آشپزی دو نفره
     
    M @ H @ K، کوکی♥❄، PerSiaN و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. Be weird : ) مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏10/9/19
    ارسال ها:
    1,814
    تشکر شده:
    13,978
    امتیاز دستاورد:
    123
    جنسیت:
    زن
    موادش مثل مرغ شکم پریِ ک درست میکنم .
    خیلی عالیه
    ولی خب برای سبزی اکتفا میکنیم ب همون سبزی خورشتی و سیر فراوان .
     
    کوکی♥❄، DaniyaL و PerSiaN از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. کاربر مفید ~✿~

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/20
    ارسال ها:
    615
    تشکر شده:
    13,101
    امتیاز دستاورد:
    141
    جنسیت:
    مرد
    نمیدونم چرا مادرم کلا اعتقادی به این غذا نداشت و نداره:))
     
    کوکی♥❄ و حــنا از این پست تشکر کرده اند.
  4. Be weird : ) مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏10/9/19
    ارسال ها:
    1,814
    تشکر شده:
    13,978
    امتیاز دستاورد:
    123
    جنسیت:
    زن
    غذاهای شمال فقط شامی ^_^ با اون پنیر و سس گوجه :اه:
     
    کوکی♥❄ و PerSiaN از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر مفید ~✿~

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/20
    ارسال ها:
    615
    تشکر شده:
    13,101
    امتیاز دستاورد:
    141
    جنسیت:
    مرد
    اردک شکم پر یا فسنجون...:افتادن:
     
    کوکی♥❄ و حــنا از این پست تشکر کرده اند.
  6. Be weird : ) مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏10/9/19
    ارسال ها:
    1,814
    تشکر شده:
    13,978
    امتیاز دستاورد:
    123
    جنسیت:
    زن
    اردکو دوبار خوردم
    یبار که اومدیم تالش و همونجا مراحل کاشت داشت برداشتش مشاهده شد :) گوشتش واقعا لذیذ

    فسنجون ک خودمونم درست میکنیم
    ولی اون شامی رو واقعا فقط ی زن شمالی میتونه درست کنه :)
    ب اون ترکیب قبلی اب نارنج هم اضافه کن:اه:
     
    کوکی♥❄ و PerSiaN از این پست تشکر کرده اند.
  7. عضو جدید

    تاریخ عضویت:
    ‏7/10/21
    ارسال ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    بازاریاب
    نمیدونم چرا قسمت نشده شمال برم
    امسال نه سال دیگه میشه
    از غذاهای شمال هم فقط کباب ترش رو شنیدم
     
  8. عضو جدید

    تاریخ عضویت:
    ‏1/2/22
    ارسال ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    جنسیت:
    مرد