سوهان عسلی ویژه "سوهان عسلی" یکی از شیرینیهای سنتی و سوغاتیهای خوشمزه و پرطرفدار مخصوص اصفهان است. برای تهیه این نوع سوهان معمولا از بادام، شکر و زعفران، عسل و روغن استفاده میشود. برای تزیین روی سوهان عسلی نیز بسته به سلیقه از پسته یا بادام هندی استفاده میشود.سوهان عسلی به خصوص در ایام عید بیش از همیشه خواهان پیدا میکند و در دید و بازدیدهای عید نوروز تقریبا روی میز پذیرایی اکثر مردم اصفهان، این شیرینی خوشمزه را در کنار گز و آجیل میبینید. برخلاف آنچه تصور میشود، طرز تهیه سوهان عسلی بسیار ساده است و به مواد اولیه خاص و زیادی نیز نیاز ندارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه را آموزش ببینید. مواد لازم : شکر 125 گرم عسل 40 گرم کره یا روغن مایع 40 گرم آب یا گلاب 20 گرم خلال بادام 140 گرم زعفران آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری خلال پسته به مقدار لازم (جهت تزئین) کل مواد این شیرینی محتوی 1200 کالری انرژی است . در صورتی که از این مواد 20 عدد سوهان تهیه کنیم، هرشیرینی دارای 60 کالری انرژی خواهد بود . این شیرینی از آنجا که محتوی بادام است برای یک فرد معمولی ، فوائد زیادی دارد اما اگر رژیم لاغری دارید، مجازید تنها یک عدد از آن را در روز میل کنید.
بنظر من اگه نگید لال میشدی حرف نزنی ! سم مهلکیه این سوهان و بعلت علائق بشر دوستانه مجبورم اعلان خطر کنم روزی یکیشو تجویز فرمودید برای افراد رژیمی . حتی افراد معمولی هم سالی یکیش رو هم نباید بخورند شیرینیجات وقند و عسل و اینا خوراک سلولهای سرطانی و میکربها هستند و باعث سکته و فشار خون و مرض قند و چاقی و اینا میشند
سلام من خیلی شیرینی ها مخصوصا شیرینی های یزد و اصفهان رو خیلی دوست دارم ولی این مدل رو تابحال ندیدم. کاش یه عکس ازش میزاشتید :دونات: